Rally Health Offices – San Francisco

 completed an interior renovation and design for , an app-based healthcare platform company, located in San Francisco, California.

Costa Brown Architecture has refashioned a 1980s office space with contemporary needs and aesthetics for Rally Health.

Designed to open up two 3rd floor suites, the concrete space was reconfigured to house a variety of new work areas required for Rally Health’s West Coast headquarters in San Francisco, CA. Perimeter glass conference rooms allow light migration into the central office space. Reclaimed wood throughout the space provides warmth, and glass railings provide a contemporary feel. The painted structure was sandblasted to expose the raw concrete, lending texture and interest to the space. Construction phasing was utilized to accommodate the client’s budget and expansion timeline. Phase 3 included a new floor opening and interior staircase to the 2nd floor below, as well as a new entry lobby to welcome visitors. This new staircase and vertical opening provide vertical connection through the space and foster collaboration.

Designer
Photography