WeWork Devonshire Square Coworking Offices – London

Firm
  • Client WeWork,
  • Year 2017
  • Location London, England,
  • Industry Coworking,
  • collaborated with to design the Devonshire Square Coworking offices, in London, England.

    The design included many cellular offices combined with open-plan spaces to allow companies and individuals to choose and alternate between their working environments. To ensure the space remained consistent with the global brand we used the signature flooring, furniture and finishes. The two break-out spaces feature quirky kitchen facilities and a beer tap near the reception to further incorporate that WeWork panache.

    In this combined fit-out and refurbishment project, our solution surpassed the usual design and build delivery. We programmed and synced the IT connectivity, audio visualisation equipment and security systems to enable WeWork to manage the new space remotely from the headquarters.

    The timescale of the project was somewhat challenging as the deadline was very tight. However, with clever and detailed scheduling we delivered the project efficiently and on time. We co-ordinated the architectural design with the services within the building to achieve WeWork’s objectives and make their vision a reality.

    Design
    Photography: Thierry Cardineau Photography